За нас

Бързо разрастваща се фирма специализирана в професионално почистване. Нашият екип от млади и амбициозни хигиенисти са преминали през курс на обучение и са квалифицирани в тази сфера. Нашата основна цел е да осигурим 100% професионализъм за всеки клиент.

До тук с дългите описания и клишета….

За всички тези години ние разбрахме че само две от тези думи са наистина важни: ОТНОШЕНИЕ и КОРЕКТНОСТ.

 

pochistvane-sofia-pochistvane-sofiq-na-ofisi-i-domove

Нашата мисия

Ние винаги сме се стремим да достигнем върха, през годините в който се изкачвахме по хълма разбреме че всяко едно стъпало е ВАЖНО. Затова ние от Почистване София не правим компромиси с всяка една стъпка в почистването на вашият дом или офис.

Защо да изберете нас?

Ние знаем че предоставената от нас услуга трябва да задоволи на 100% вашите очаквания на конкурентна цена. Затова нашите супервайзори правят пълен оглед преди и след всяка извършена от нас услуга.

Нашите ценности

Нашата цел е Вашето удовлетворение (разбира се след нашата почистваща работа).

  • Ориентирани към клиента: Ние обслужваме нашите клиенти така, сякаш обслужваме себе си. Ние ценим техните отзиви и ги използваме, за да подобрим работата си.
  • Екологично ориентирани: Внимателно подбираме най-добрите и естествени почистващи продукти, които дават невероятни резултати.
  • Съвършенство и иновации: Осигуряваме обучение на нашия персонал, за да осигурим висок стандарт на обслужване. Ние сме в течение на последните новости в екологичните продукти и технологии, което ни позволява да внесем най-доброто в домовете на нашите клиенти.