Основно почистване на апартамент

Основно почистване на апартамент – Гаранция за чист и уютен дом

Основно почистване на апартамент представлява дълбоко и детайлно почистване, което цели не само да премахне видимите замърсявания, но и да осигури здравословна и хигиенична среда в дома. Тази услуга е идеална за хора, които искат да преобразят своя дом, поддържайки го в перфектно състояние, независимо от забързаното ежедневие. Основното почистване е подходящо както за нови жилища, така и за апартаменти, които не са почиствани дълбоко от дълго време. То включва разнообразни дейности – от измиване на подове и прахосмукиране до почистване на труднодостъпни места и дезинфекция на банята и кухнята. В следващите раздели ще разгледаме подробно какво включва тази услуга и защо тя е важна за всеки съвременен дом.

 Какво включва стандартно основно почистване на апартамент?

Основното почистване на апартамент обхваща всички жилищни пространства, като всяка стая се третира с внимание и грижа. Процесът включва:

 • Прахосмукиране на всички подови настилки: Това е неизменна част от почистването, която помага за премахване на праха и микрочастиците.
 • Почистване на мебели и повърхности: Всички шкафове, бюра, маси и други повърхности се избърсват и дезинфекцират.
 • Измиване на прозорци: Включва вътрешно и външно почистване на прозорците, за да се осигури максимална светлина и чистота.
 • Почистване на труднодостъпни места: Кътовете и местата зад мебелите също получават внимание, за да се гарантира цялостна чистота.

Специфично почистване на баня и кухня 

Банята и кухнята са места, които изискват специално внимание поради своята специфика и интензивна употреба.

 • Баня: Основното почистване в банята включва дезинфекция на всички санитарни уреди, почистване на фугите и плочките, както и обезмасляване и полиране на повърхностите.
 • Кухня: В кухнята се фокусираме върху дълбокото почистване на кухненските шкафове, работните плотове, уредите и аспиратора. Това включва обезмасляване и дезинфекция, за да се осигури безопасна и хигиенична среда за готвене.

  Защо да изберете професионално основно почистване?

  Изборът на професионално основно почистване на апартамент носи редица предимства:

  • Спестяване на време и усилия: Професионалните почистващи екипи са оборудвани с необходимите инструменти и препарати, което значително ускорява процеса на почистване.
  • Дълбоко и задълбочено почистване: Професионалистите знаят как да се справят дори с най-упоритите петна и мръсотия.
  • Здравословна среда: Редовното професионално почистване помага за поддържане на здравословна домашна среда, като се премахват алергени и микроби.
  • Персонализиран подход: Услугата може да бъде адаптирана според специфичните нужди и изисквания на клиента.

 

 Как да се подготвим за основното почистване?

За да улесните процеса на основно почистване и да го направите възможно най-ефективен, е важно да се подготвите предварително:

 1. Освободете пространство: Преместете малките предмети и лични вещи, за да се осигури лесен достъп до всички повърхности.
 2. Уведомете за специфични нужди: Ако имате специални инструкции или предпочитания, уведомете почистващияекип предварително.
 3. Безопасност за домашни любимци: Ако имате домашни любимци, осигурете безопасно място за тях по време на почистването.
 4. Идентифициране на проблемни зони: Поинтересувайте се дали има области в дома ви, които изискват специално внимание, като петна или участъци с повишено замърсяване.
 Често задавани въпроси
 1. Колко често трябва да се извършва основно почистване на апартамент?
  • Обикновено се препоръчва основно почистване на всеки 6 месеца до 1 година, но това може да варира в зависимост от начина на живот и специфичните нужди на клиента.
 2. Колко време отнема основното почистване?
  • Времето за основно почистване варира в зависимост от големината на апартамента и степента на замърсяване, но обикновено отнема между 4 и 8 часа.
 3. Може ли да присъствам в апартамента по време на почистването?
  • Да, можете да присъствате, но не е задължително. Много клиенти предпочитат да не са наоколо по време на почистването, за да осигурят максимална свобода на действие на почистващия персонал.
 4. Каква е цената на основното почистване?
  • Цената зависи от големината на апартамента и специфичните изисквания за почистване. Обикновено се предоставя индивидуална оферта след оценка на обекта.
 5. Използвате ли екологични почистващи препарати?
  • Много компании предлагат използването на екологични и безопасни за здравето почистващи препарати по заявка на клиента.

За ПАКЕТНИ ЦЕНИ на основно почистване, натиснете ТУК!

Електроуреди


Почистване на санитарен фаянс

Други услуги

*Цените подлежат на намаляване или увеличаване, спрямо замърсяването и сложността на избраните услуги.

*Клиентът трябва да осигури достъп до електричество и вода на екипа.

*Цените са без ДДС!