Почистване на гаражи и промишлени помещения

Почистване на гаражи, складове и халета за град София

Почистване Софияизвършва ръчно и машинно почистване на гаражи и складове с професионална техника за почистване. Нашите цени са както следва:

 

МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ И ОБЕЗМАСЛЯВАНЕ:

ЦЕНИ от 0.50 лв. до 1.50 лв. на кв.м в зависимост от квадратурата, вид настилка  и степента на замърсяване.

Над 2000 кв.м – ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Гаражите са помещения, където се съхраняват моторни превозни средства. Те могат да са част от сгради или самостоятелни постройки, на приземно ниво или подземни. Гаражите предпазват автомобилите от слънце, дъжд, градушка, замръзване и други неблагоприятни условия, както и от набезите на хора – вандализъм и кражба.

Гаражът е семпло помещение и ако не се затрупва с излишни вещи, лесно може да се поддържа чисто. Замърсяванията в него зависят от честотата на използване, дали се използва само за съхранение на автомобила, или и за ремонт и други дейности, дали има проблем с моторното средство, като течове на масло, бензин или друго, както и от условията навън. В дъждовно и кално време, автомобилът вкарва в гаража повече замърсяване. Ако не се почистват редовно, с времето те се натрупват все повече и за да се изчисти е необходимо повече усилие и време. Същото се отнася и за складовете – почистването на складове може да се окаже доста трудна задача, ако не се поддържат често.

Предлагаме услуга почистване на гаражи, складове и халета.

Видове услуги за безупречния вид на гаража:

  • Обезпрашаване на пода;
  • Измиване на пода;
  • Почистване на врати;
  • Отстраняване на паяжини;
  • Почистване на вентилационни решетки;
  • Почистване на осветителни тела;

 

За да изчислим цената на вашето почистване на промишлени помещения е нужно да се направи предварителен оглед на помещението. Заявете своя оглед през контактната форма или се обадете на телефон: 0876 111 391

*Цените подлежат на намаляване или увеличаване, спрямо замърсяването и сложността на избраните услуги.

*Цените са без ДДС!